Zoektocht naar leuke jongens sandalen | Shoesme & Go Banana’s

Nu de temperatuur steeds verderop loopt, ben ik voor de zomer op zoek naar leuke jongens sandalen. De kleine man heeft al zomerse sneakers, maar die veranderen in deze tijd in kleine zandbakjes. Daarnaast is het ook niet ideaal om met water te spelen. Nee, doe me dan maar een stel goede sandalen, zodat hij onbezorgd kan spelen met zand en water.

Jongens sandalen

Goede kinderschoenen vind ik ontzettend belangrijk; kindervoeten zijn nog volop in ontwikkeling. Door goede schoenen te dragen voorkom je problemen aan voeten, rug en knieën. Niet alleen nu, maar ook op latere leeftijd. Bij de zoektocht naar nieuwe sandalen, let ik dus absoluut op zaken als een goed en comfortabel voetbed. Daarnaast is een klittenbandsluiting natuurlijk lekker praktisch. Deze punten vind ik allemaal terug in de jongens sandalen collectie van Shoesme.

Basic of printje?

De jongens sandalen van Shoesme vallen op door hun basic kleur; kies je bijvoorbeeld voor marineblauw, zwart, cognac of army groen? Daardoor combineren ze natuurlijk ontzettend makkelijk met alle outfits. Aan de andere kant mogen schoenen van mij ook wel lekker uitgesproken zijn. De kleine man draagt namelijk veel (korte) spijkerbroeken. Gelukkig kun je dan bijvoorbeeld kiezen voor een groene sandaal met camoprint, met een gekleurde patch of juist meer uitgesproken van Go Banana’s. Die vallen met hun felle kleuren en grove witte zool meteen op. Zo weet ik dat de blauwe sandalen met gele details echt een schot in de roos zullen zijn.

Kinderschoenen

Ach, als ik dan toch in de webshop van Shoesme aan het neuzen ben, kan ik ook net zo goed eens kijken naar de huidige collectie kinderschoenen. Daar ontdek ik meteen opvallende sneakers van Go Bananas, bijvoorbeeld met een alligator of juist met een kameleon. Dat zijn schoenen die een vijfjarige echt met veel plezier aandoet naar school. Of zal ik toch gaan voor een meer basic schoen, zoals een witte sneaker met een leuk gekleurd detail… Past natuurlijk ook bij alles. Maar of dat zo’n succes is in combinatie met de zandbak op school… En laten we het nog maar niet hebben over de speeltuinen en voetbalveldjes… Nee, dat zou dan een paar ‘nette schoenen’ moeten zijn. En dat vind ik voor mijn vijfjarige nog overdreven; zijn voetjes groeien nog zo snel. Dan staat er over een tijdje een zo goed als nieuw paar in de kast. Nee, dan liever een leuk paar kinderschoenen die hij dagelijks kan dragen.

Go Banana’s

Zelf kende ik Go Banana’s nog niet, dus ik ben er wel even ingedoken. De schoenen van Shoesme zijn tenslotte bekend. Maar wat blijkt: Om de collectie van Shoesme nog verder uit te breiden in unieke designs en betaalbare sneakers is het merk Go Banana’s geboren. Het komt dus uit de koker van de makers van Shoesme. Zij zorgen dus voor goede schoenen met leuke designs, die gemaakt zijn van premium kwaliteit materialen.

mei 13, 2022 /