5 manieren om je partner te verrassen

Er bestaat niks leukers in het leven dan je partner te verrassen. Het is geweldig om je partner te zien genieten, het is geweldig om samen leuke dingen te doen én het is geweldig om je liefde uit te spreken. Als je je liefde voor je partner uit wilt spreken, is een verrassing altijd een goed idee.

Het is mogelijk ietwat lastig voor je om je partner op een leuke en originele manier te verrassen. Mogelijk heb je je partner al vaak op een leuke manier weten te verrassen óf heb je even geen creativiteit. In beide gevallen doe je hieronder de gewenste inspiratie op.

Koop een leuk cadeautje voor je partner

Wellicht is dit een open deur, maar het kopen van een leuk cadeautje doet het altijd goed. Dit cadeau hoeft echt niet duur of bijzonder te zijn. Het gaat vooral om het gebaar.

Je kunt ook eens kijken naar een cadeautje waar je zelf iets aan hebt. Een prima voorbeeld daarvan is sexy lingerie. Je partner geniet ongetwijfeld van sexy lingerie en jij óók.

Neem je partner een dagje mee

Heb je komend weekend nog niks op de planning staan? En geldt dit ook voor je partner? Dan is het super leuk om je partner een dagje mee te nemen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een leuke stad, de dierentuin, een sportwedstrijd toe, of ga naar een het park om een lekkere wandeling te maken. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos.

Organiseer een leuk feest voor je partner

Weet je dat je partner een feestbeest is? Dan is het super leuk om voor hem/haar een leuk feest te organiseren. Je kunt hiervoor zijn/haar vrienden uitnodigen en eventueel ook nog familie. En onthoud; voor een goed feest heb je niet altijd een reden nodig. Je kunt met een gerust een feest organiseren zonder daar een specifieke reden voor te hebben.

Verras je partner in de slaapkamer

In een slaapkamer kan de spanning hoog oplopen. Althans; dat is de wenselijke situatie. Mocht dit bij jullie ietwat uitblijven, is het leuk om je partner eens in de slaapkamer te verrassen. Dit doe je bijvoorbeeld met BDSM of een andere spannende manier. Ook op dit gebied zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maak een relatie bucket list

Weet je wat ook super leuk is om te doen? Om samen met je partner als verrassing een relatie bucket list te maken. Jullie moeten hierbij beide een paar dingen aangeven die jullie samen ooit gedaan willen hebben. Vervolgens regel je – eventueel als verrassing – dat één van de wensen van je partner uitkomt. De bucketlist zelf is al een verrassing. En laat staan hoe groot de verrassing is als je daadwerkelijk iets van de bucket list regelt!

september 16, 2022 /