Volle Bak Bij De Baumgards (uit Een Huis Vol) op TLC kijken

Wist je dat je vanaf vandaag – woensdag 19 oktober – mee kunt kijken bij de zestienkoppige familie Baumgard, die je misschien nog wel kent uit het programma Een Huis Vol? Zij hebben bij TLC (en discovery+) hun eigen realityserie gekregen: Volle Bak Bij De Baumgards.

Volle Bak Bij De Baumgards

Volle Bak Bij De Baumgards volgt moeder Samantha, vader Eugene, dertien kinderen én 1 kleinkind bij hun dagelijks reilen en zeilen in een bescheiden rijtjeshuis in Den Haag. Hoe gaat dat nou precies met zóveel gezinsleden?, hoe belangrijk is familie als je in zo’n groot gezin opgroeit? En ook niet geheel onbelangrijk: hoe worden de praktische zaken met zoveel mensen geregeld? Je ziet het allemaal in Volle Bak Bij De Baumgards.

De familie Baumgard ken je uit het programma Een huis vol, waar inmiddels natuurlijk al tal van seizoenen van zijn gemaakt. Op mijn andere blog schreef ik meer over de deelnemers aan Een huis vol (en hoe je de serie ook vanuit het buitenland kunt kijken).

Familie Baumgard

Zoals bij elk gezin loopt ook de familie Baumgard tegen de alledaagse kwesties aan, maar de oplossing behoeft soms nét wat meer inspanning bij een familie van deze grootte. Zo verloopt elk dagdeel volgens een eigen ‘ritueel’ en wordt er geprobeerd de huishoudelijke taken met ‘militaire precisie’ te organiseren, maar of dat altijd even goed verloopt?…. De feestelijkheden zijn bij zo’n groot gezin direct ook een uitbundige viering! Zo zien we bijvoorbeeld hoe het gezin een diploma-uitreiking viert, hoe de vele kinderen vader verrassen met vaderdag en organiseert moeder een ‘meidenavond’ met sushi om over daten te kletsen met haar dochters. Ook krijgen we te zien of vader en moeder tijd overhouden voor wat romantiek naast het draaiende houden van hun enorme gezin.

De Baumgards op TLC

In de eerste aflevering van Volle bak bij de Baumgards op TLC zien we hoe zelfs vader Eugene en moeder Samantha de namen van hun dertien kinderen door elkaar halen. De 16-jarige Nashawn wacht vol spanning op het verlossende belletje van school na zijn eindexamens samen met een nóg nerveuzere moeder Samantha. Als het hele gezin uit eten gaat, is het een chaos van jewelste om op tijd de deur uit te komen. En bij grote gezinnen horen ook kleine huishoudelijke frustraties, want waarom lijkt altijd alleen maar de vader op te moeten draaien voor de vuile vaat? 

Volle bak bij de Baumgards kijken

Benieuwd naar de avonturen van een van de grootste gezinnen van Nederland? Volle bak bij de Baumgards is vanaf woensdag 19 oktober t/m woensdag 7 december om 21:30 uur wekelijks bij TLC en op discovery+. 

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 19, 2022 /