Neem jouw kind eenvoudig mee met de Joolz Aer

Als je een kind hebt, wil je hier het liefste lange wandelingen mee maken. Echter is het niet eenvoudig om jouw kind de gehele weg te dragen. Iedere ouder heeft daarom een kinderwagen nodig. Deze kinderwagen zorgt ervoor dat jouw kind comfortabel ligt en tussendoor ook kan slapen. Jij geniet hiermee van iedere wandeling, terwijl jouw kind gewoon mee kan. Dit maakt het ook mogelijk om boodschappen te doen. De Joolz Aer is een veelzijdige kinderwagen waar je altijd veel plezier aan kunt beleven. Maar wat kun je dan precies verwachten van de kinderwagen? En wat mag er nog meer niet ontbreken voor de komst van jouw baby?

Meerdere opties mogelijk bij Joolz Aer

De Joolz Aer is een kinderwagen en reiswieg in één. Je kunt de wieg er namelijk afhalen, waardoor jij gelijk een goede slaapplek voor jouw kind beschikbaar hebt. De kinderwagen is daarbij voorzien van een verstelbaar handvat. Je kunt alles dus helemaal naar wens instellen als jij deze kinderwagen in jouw bezit hebt. Ook kun je veel extra’s terugvinden bij deze wagen. Zo heb je bijvoorbeeld ook een buggy-variant, waardoor jouw kind standaard rechtop zit. Ideaal voor de al wat oudere kinderen. Ook kun je extra accessoires aanschaffen voor wanneer je meerdere kinderen hebt. Zo kan ook jouw andere kind tussendoor even zitten. Voornamelijk in de drukke winkels kan dit een goede oplossing zijn, zodat je jouw kind niet kwijt raakt.

Een maxi cosi autostoel voor veiligheid in de auto

Je moet echter ook nog op jouw plaats van bestemming komen. De kinderwagen klap je hiervoor in en leg je achterin de auto. Alleen moet je jouw kinderen ook nog veilig vervoeren. Een maxi cosi autostoel is hiervoor een geschikte oplossing. Je kunt deze eenvoudig op de achterbank plaatsen, waarna deze stevig vaststaat. Daarna plaats je jouw kind erin en klik je de gordels vast. Tijdens bochten en plotseling remmen zal jouw kind niet naar voren schieten. Hoewel je automatisch voorzichtiger rijdt met jouw kinderen in de auto, zal een onverwachte beweging vrijwel geen effect meer hebben. De maxi cosi autostoel laat jou daarom ook met een gerust hart de weg op gaan.

Alle extra benodigdheden meenemen in een tas

Bekijk daarbij ook altijd alle extra’s die je mee moet nemen. Op pad gaan met kinderen houdt immers ook in dat je veel benodigdheden mee moet nemen. Een goede tas kan daarom ook een vereiste zijn. Bij een baby kun je hiervoor het beste kiezen voor een luiertas. Deze tassen zijn groot genoeg om zowel luiers, schone kleren en eten in te vervoeren. Ook heb je hierin een handige mat zitten voor het verschonen van jouw kind. Vergeet dan niet om ook jouw eigen spullen mee te nemen. Hoewel je alles voor jouw kind bij de hand hebt, kan het immers al snel zijn dat je jouw portemonnee of autosleutels vergeet.

oktober 27, 2022 /