SNURK: brengt beleving (in de slaapkamer)

Zoek jij een mooi cadeau, maar wil je geen speelgoed of prullaria geven? Dan hebben we hét cadeau voor jong én oud gevonden. Kijk maar eens op de website van het merk SNURK. Daar ontdek je de gaafste dekbedovertrekken die echt voor een beleving in de slaapkamer zorgen, zowel voor kinderen als volwassenen.

Levensechte dekbedovertrekken 

SNURK ken je wellicht van de dekbedovertrekken voor kinderen met levensechte afbeeldingen van bijvoorbeeld een astronaut, prinses of dinosaurus. Als je zoon of dochter gaat slapen, ondergaat hij of zij dankzij dit dekbed een complete metamorfose. De dierenprints vinden sommige jonge kids best even spannend, zoals de draak links op de afbeelding, maar ze brengen echt sfeer in de kinderkamer. De afbeeldingen van mensen, zoals een diva, brandweerman of voetballer, zorgen ervoor dat je voor het slapen gaan hele verhalen kunt bedenken met jouw zoon of dochter in de hoofdrol. Wat dit dekbedovertrek biologisch katoen extra handig maakt, is de XL instapstrook. Zo blijft het veel beter op het bed liggen dan de kleinere dekbedovertrekken.

Baby beddengoed

Wist je trouwens dat SNURK ook baby beddengoed heeft? Die kleintjes mogen natuurlijk nog niet onder een dekbed slapen, maar dat betekent niet dat ze op een saai hoeslaken of onder een basis lakentje hoeven te slapen. SNURK biedt lekkende matchende sets, die je ook alleen voor sfeer zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een set met teckels, die erg mooi zijn in combinatie met een bruin dekentje. Of een hoeslaken met een enorme beer in combinatie met een strikjes lakentje. De paper zoo (die je rechts op de foto ziet) geeft dan juist weer kleur aan je babykamer en is makkelijk te combineren met allerlei kleuren dekentjes. Wat het voor ouders ook extra leuk maakt, is dat de ontwerpen voor baby’tjes ook iets geinigs hebben. Zo kan je baby precies tussen de dieren in liggen en zie je gewoon dat de giraffe van de hoeslaken zin heeft in die lekkere blaadjes op het laken.

Matching beddengoed voor hele gezin

De ontwerpen die je bij de baby’s ziet, zie je ook in het kinderbeddengoed terugkomen. En je kunt zelfs als volwassene voor matching beddengoed kiezen. Zo kun je de slaapkamers met het SNURK-beddengoed echt tot een eenheid maken. Maar wat het fijnste is, is de goede kwaliteit. Je slaap echt heerlijk onder dit beddengoed van biologisch katoen. Was het op veertig graden, doe het vervolgens op lage temperatuur in de droger en strijk het vervolgens heet om het weer mooi op het bed te leggen. Zelf strijk ik niet. Ik hang het na een droogbeurt – op lage temperatuur, waarbij ik ‘m meteen uit de droger haal – over de balustrade om rimpels te voorkomen of ik doe het meteen op het bed. SNURK heeft er dus weer fans bij!

december 30, 2022 /