De nieuwste trends in zomerse kinderkleding

De zomer is dan eindelijk gearriveerd. Dit betekent heerlijk weer, lekker zwemmen, vakantie en een nieuwe garderobe voor jezelf en de kids. Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat het hele gezin er stijlvol opstaat voor het nieuwe seizoen. Dan moet je weten wat de laatste trends zijn in kindermode en dat is precies wat wij je in deze blog gaan uitleggen! 

Sandalen en slippers 

Sandalen zijn weer helemaal terug in de mode en dit is dan natuurlijk ook de perfect schoen voor de warme dagen. Er zijn ontzettend veel leuke sandalen voor meisjes dat je er spontaan keuzestress van krijgt. Dit seizoen zie je veel chunky sandalen, leuk met een stevige zool en veel ondersteuning voor de voet. Met zo’n sportieve sandaal maak je een outfit net wat stoerder. 

Leuke printjes en grafische shirts 

Al een aantal jaren zien we heerlijke printjes terug in kinderkleding. Leuke rokjes en jurkjes met lieve bloemenmotieven en dierenprints. Zeker voor de zomer is dit erg leuk. In deze heerlijke maanden zijn de felle kleurtjes en wat opvallende prints erg populair. Ook heel leuk om zo’n item te stijlen met een simpel t-shirt met een grafisch printje of een leuke quote erop. 

Klassiek en chique 

Natuurlijk mogen de mannen ook niet worden vergeten. Favoriete outfits voor de mannen bestaan uit een leuke effen of gestreepte blouse met korte of lange mouwen. Wat ook heel leuk is om terug te zien isdat er zoveel soorten broeken voor jongens te verkrijgen zijn. Waar we voorheen alleen een simpele spijkerbroek konden vinden, zijn er nu ontzettend veel geweldige opties die je echt in je garderobe wil hebben. 

Aardetinten 

Als je geen fan bent van felle kleuren en drukke prints, zijn aardetinten wellicht precies wat je zoekt. Er zijn dan ook heel veel geweldige kledingstukken in de mooiste aardetinten. Ook de linnen setjes en katoenen pakjes in prachtige neutrale kleuren mogen niet ontbreken. Ook dit kun je zelf weer opleuken met een opvallende schoen of accessoires. Natuurlijk geldt ‘less is more’ ook en is een simpele outfit vaak net zo krachtig. 

Voor iedereen wat wils 

Dit seizoen zijn de opties eindeloos. Je kunt mixen en matchen tot je tevreden bent. Gelukkig is er voor iedereen wel iets is dit seizoen. Als je houdt van opvallend en fel, kies dan voor een gezellig printje. Ben je meer van de neutrale kleuren? Stel dan een leuke set samen en maak het speels met een stoere sandaal. Je kan niet missen! Vergeet niet je favoriete outfits met ons te delen! 

juni 19, 2023 /