Wil jij op vakantie ook geen enkel risico lopen? 

Als je op vakantie gaat, wil je echt even tot rust komen. Het laatste waar je dan mee te maken wilt krijgen, is problemen en al helemaal problemen die je veel geld kosten. Toch kan dit zomaar gebeuren. Er kan op reis namelijk veel misgaan en dan kan het betekenen dat je je portemonnee moet trekken en moet lappen. Gelukkig zijn er manieren om dit te voorkomen. Problemen kun je niet altijd vermijden, maar je kunt wel zorgen dat de oplossing snel bij de hand is. De beste manier om dit te doen, is door een Univé reisverzekering af te sluiten. 

Voorkom problemen, sluit een verzekering af

Je hoopt natuurlijk op een voortvarende vakantie, maar een ongelukje kan in klein hoekje zitten. Misschien loopt je vlucht grote vertraging op, misschien houdt je wagen er op weg naar Frankrijk mee op of misschien krijg je slecht nieuws van het thuisfront waardoor je halsoverkop terug naar huis moet. Als je in deze situaties niet goed verzekerd bent, dan moet je zelf ineens veel kosten maken om je probleem op te lossen. Neem je een goede annuleringsverzekering Univé dan kun je een belletje plegen naar je verzekeringsmaatschappij om te horen wat zij voor je gaan doen. Dit voorkomt een hoop stress en zorgt er ook voor dat je zuurverdiende vakantiegeld niet opgemaakt hoeft te worden om je problemen op te lossen. 

Welke verzekering is het beste voor jou? 

Als je meteen een reisverzekering wilt afsluiten, dan zul je op de site van Univé zien dat je kunt kiezen uit twee soorten: de eenmalige verzekering en de doorlopende reisverzekering. De eerste is vooral geschikt voor mensen die eens per jaar op vakantie gaan. Je sluit deze verzekering af enkel voor de periode waarin je op reis gaat en ben je weer thuis, dan is je verzekering ook weer beëindigd. Ga je regelmatig even op vakantie, dan is de doorlopende reisverzekering ideaal. Je sluit deze verzekering eens per jaar af en vervolgens heb je er de rest van het jaar geen omkijken meer naar. Het enige wat jij hoeft te doen, is maandelijks je premie betalen. Daarna is het slechts een kwestie van leuke trips plannen en genieten maar! 

Voeg extras toe aan je verzekering 

Ieder mens is anders en daarom zou het vreemd zijn dat iedereen dezelfde reisverzekering zou nemen. Het is daarom goed om te kijken hoe jij jouw reisverzekering zo goed mogelijk op jouw wensen kunt afstemmen. Ben jij van plan om dit jaar op wintersport te gaan? Voeg dan het wintersportpakket toe. Met dit pakket ben je extra verzekerd tegen ongevallen als gevolg van je wintersporten. Wil je een lange reis gaan maken? Verleng dan de maximale periode waarin je verzekerd bent. Vergeet ook zeker niet te checken in welke landen je je reisverzekering kunt aanspreken. Standaard geldt je pakket namelijk voor Europa, maar voor de overige landen in de wereld heb je een extra pakket nodig. Op de site van Univé voeg je deze eenvoudig en snel aan je pakket toe.

november 16, 2023 /