Het leukste cadeau met Kerst: een GPS-horloge voor kinderen!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kind? Het geven van een GPS-horloge aan je kind met Kerst kan om verschillende redenen een heel goed idee zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je er actief gedrag mee kunt stimuleren?

1. Met een gerust hart de deur uit

Een GPS-horloge stelt je als ouders in staat de locatie van je kind te volgen. Tijdens drukke kerstactiviteiten of familiebijeenkomsten biedt dit gemoedsrust. En ook in het dagelijks leven komt de GPS-tracking van pas. Vind je het bijvoorbeeld nog spannend om je kind alleen naar school te laten gaan? Doordat je door de tracking precies kan zien waar je kind is, wordt dat vast een stuk gemakkelijker!

2. Krijg ze in beweging!

Sommige GPS-horloges voor kinderen hebben ingebouwde functies zoals een scorebord en stappenteller. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van One2track, waar je ook nog eens extra kerstkorting kunt scoren! Het scorebord op het horloge kan worden gebruikt om activiteiten te volgen en beloningen aan te moedigen. Handig, bijvoorbeeld met een potje voetbal. En een stappenteller kan kinderen stimuleren om meer te bewegen en gezonde gewoonten te ontwikkelen.

3. Leer van de technologie

Naast het volgen van activiteiten kunnen GPS-horloges ook heel educatief zijn. Je kind leert er namelijk heel veel van om alleen op pad te gaan. Even naar opa of oma lopen, of zelf op de fiets naar school: zo’n horloge kan net het zelfvertrouwen geven om dat gewoon aan te durven. Voor je het weet kent je kind alle handige routes in de buurt, van de kortste route naar school, tot het sluipweggetje naar opa en oma. Het cadeau wordt zo niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

4. Met het hele gezin!

Als meerdere gezinsleden GPS-horloges hebben, kan dit leiden tot leuke familieactiviteiten en interactie. Zet bijvoorbeeld een gezinscompetitie op voor het tellen van stappen. Ook de scorebordfunctie is fantastisch om allerlei leuke spellen te spelen. Op deze manier heb je met het hele gezin plezier van dit handige stukje technologie. Genoeg redenen dus om een GPS horloge kind aan te schaffen!

december 22, 2023 /