De mom bag die het beste bij jou past

Je kent het wel, de volledige inhoud van je tas weer legen en in een andere tas plaatsen. Of je neemt per ongeluk de tas mee waarin juist de luiers voor je dochter niet zitten die je die dag nodig hebt. Het meest ideale is een tas die voor meerdere activiteiten te gebruiken is. Of je nu een praktische canvas tas wilt kopen of een echt stijlvolle leren dames tas die als mom bag voor iedere dag geschikt is, met deze tips maak je de juiste keuze. 

De grootte van de tas

Bij het kopen van een mom bag, bedoelen we een tas die voor iedere activiteit en iedere dag geschikt is. Met en zonder kinderen. Van een dag op stap met vriendinnen tot je kind ophalen van school. Een praktische tas die groot genoeg is. Voldoende ruimte is dus een must. Een ruime mom bag is handig omdat je hierin niet alleen de spullen van je kindje kunt opbergen, maar ook je eigen items. Hierdoor hoef je niet apart nog een andere tas mee te nemen voor je eigen spullen. Het is dus verstandig om te kiezen voor een wat grotere mom bag, zodat je alles gemakkelijk in één tas kunt dragen zonder dat dit ten koste gaat van het comfort of de functionaliteit.

Kies voor een duurzame kwalitatieve tas

Kies voor een mom bag vervaardigd uit kwalitatieve materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Leer is een populaire keuze, het gaat lang mee en slijtage is charmant. Alleen niet heel duurzaam, en ethisch niet altijd de juiste keus. Een duurzaam alternatief is bijvoorbeeld canvas. Licht in gewicht en scheurbestendig. Let op de dikte van het materiaal: dikkere stoffen hebben over het algemeen een langere levensduur dan dunne materialen die gemakkelijker scheuren of slijten. Bij het selecteren van een mom bag is het belangrijk om niet alleen naar de esthetiek te kijken, maar ook naar de duurzaamheid van gebruikte materialen. Een tas die je met gemak op allerlei ondergronden kan plaatsen, mee kan nemen naar de speeltuin en gemakkelijk kan schoonmaken. 

Kan je je tas goed indelen

Een netjes georganiseerde mom bag kan veel tijd en frustratie besparen. Let bij het selecteren van een mom bag op de aanwezigheid van meerdere compartimenten en vakken, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt opbergen en terugvinden wanneer nodig. Denk aan aparte vakken voor luiers, flesjes, doekjes, sleutels en je portemonnee. Een doordachte indeling zorgt ervoor dat je alles snel bij de hand hebt. Wanneer je kindje ouder wordt en je minder benodigdheden nodig hebt, is het handig om een tas te kiezen die ook geschikt is voor een dagje uit met vriendinnen.

Pexels: foto/bruin-lederen-crossbody-tas-met-bril-157888/

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 11, 2024 /