Muurcirkels: sfeervol in elke (kinder)kamer

Seemly omschrijft zijn muurcirkels als ‘de wow-factor op je muur’. Maar wat zijn muurcirkels eigenlijk? En voor welke ruimte zijn ze geschikt? Is dat bijvoorbeeld een sfeervolle blikvanger voor in de kinderkamer of hang je zoiets eerder in de woonkamer? Tijd om erin te duiken. We hebben namelijk nog wat witte muren over… 

Muurcirkels

Ken jij het begrip muurcirkels nog niet? Nou, het merk Seemly  biedt ronde wanddecoratie aan met allerlei ontwerpen en in tal van maten. Deze cirkels zijn gemaakt van hoogwaardig, oerdegelijk materiaal, waardoor het geschikt is voor iedere ruimte in huis van de woonkamer, tot de kinderkamer, badkamer en zelfs buiten. Door de matte afwerking wordt de kleur van de print extra benadrukt. Ik vind het er in ieder geval heel gaaf uit zien.

Schilderij in cirkel

Waar je zo’n muurcirkel nu het beste mee kunt vergelijken? Nou met een schilderij in een cirkel. En dat maakt het juist zo leuk, want we zijn natuurlijk altijd vierkante of rechthoekige schilderijen of canvas-doeken gewend. De muurcirkels heb je in verschillende maten, denk dan aan een diameter van 40, 60, 80, 100, 120 of zelfs 140 centimeter. Kortom: voor iedere wand is iets te vinden. 

Muurcirkel in kinderkamer

Als ik kijk in het aanbod van Seemly voor kinderkamers, dan wordt mijn oog meteen getrokken naar ‘Beyond the waves’. Een schilderij van de onderwaterwereld waarin je kindje van alles kan ontdekken. De ‘Penguins’ vind ik dan weer heel sfeervol voor een babykamer. Zijn je kinderen al ouder, dan is de muurcirkel van de jaguar echt geweldig. Alsof het dier zo je kamer in komt. En voor liefhebbers van paarden heb je de prachtige cirkels ‘Horse’ en Horses’. Absoluut de moeite om eens terug te zoeken. 

Shop the look

Vind je het nu lastig om een keuze voor jouw interieur te maken, dan hebben ze bij Seemly gelukkig een Shop the look pagina. Je ziet dan verschillende cirkels in een interieur met daarbij zowel een grote als een kleine maat. Wil je echt iets unieks, dan kun je die twee ook combineren. In een woonkamer staat dat bijvoorbeeld echt heel gaaf. Daarnaast moet je gewoon lekker rondstruinen op deze site, waarbij ze collecties hebben met thema’s als abstract, bloemen, veren, natuur, oude Meesters en niet te vergeten dieren. Je kunt ook op ruimte zoeken. Klik je op een cirkel die je aandacht trekt, dan zie je er ook altijd sfeerbeelden bij, zodat je nog beter een beeld kunt vormen. Daarnaast kun je het werk sowieso zestig dagen gratis proefhangen aan je wand. 

Duurzaam

Bij Seemly letten ze daarnaast op duurzaamheid. Waar bij sommige webshops retouren gewoon worden vernietigd, biedt Seemly ze opnieuw aan in de webshop onder de noemer Tweedekans. Je kunt dan een muurcirkel met flinke korting bestellen. Dat is niet alleen interessant voor ieder die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, maar ook voor ieder die op de kleintjes let. 

Foto: Pexels – foto/twee-ronde-spiegel-met-beige-frames-707580/ pexels-catscoming-707580.jpg

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 4, 2024 /