Actueel
Eicellen aan ander geven voor 900,- euro

Zou jij je eicellen aan een ander geven? Bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp kun je je eitjes kwijt als je een gezonde vrouw tussen de 23 en 33 jaar bent. Je krijgt een onkostenvergoeding van 900,- euro, zo melden ze in hun advertentie in Metro.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ook de heren kunnen terecht bij deze kliniek. Gezonde mannen tussen de 21 en 49 jaar kunnen tegen een kleine onkostenvergoeding sperma doneren, zo lees ik.

Op deze manier kun je stellen waarbij zwanger worden niet vanzelf gaat natuurlijk wel helpen (en hoef je niet meteen draagmoeder te zijn). Want het kind waar jij over twijfelt, daar verlangen zij ontzettend naar. Toch vind ik het een lastige kwestie. Jullie? Zou jij dit doen of alleen voor een goede vriendin?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Volgmama
    jul 20, 2017 (11:42)

    Als ik vrienden zou kunnen helpen met een eiceldonatie zou ik dat doen uit pure liefde. Een draagmoederschap heb ik overwogen maar dat kan ik niet.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: