Actueel
Paus heeft kritiek op stellen die voor ‘comfort’ kiezen

Paus Franciscus heeft kritiek op katholieke stellen die voor ‘comfort’ en het ‘tijdelijke’ kiezen. Hij vindt het niet kunnen dat stellen vakanties en een koophuis belangrijker vinden dan het stichten van een gezin.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Belgische krant De Morgen meldt dat hij verslaafdheid aan het materiële en het tijdelijke de grootste ziekte van onze tijd noemt. “De materiële welvaart verdooft ons en haalt onze moed onderuit om naar Jezus te gaan.”

Speelt het geloof voor jou een rol bij de keuze voor kinderen? Ben je bijvoorbeeld gelovig opgevoed en wordt van je verwacht dat je kinderen krijgt, terwijl je dat helemaal niet ziet zitten?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: