Onderzocht
Belgische vaders willen meer tijd voor hun gezin

Driekwart van de Belgische vaders willen meer tijd voor hun gezin. Toch zijn ze ook bang voor hun imago als ze dat daadwerkelijk doen. Reden: ‘Omdat van hen nog altijd wordt verwacht dat zij geld in het laatje brengen’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Toch blijken de vaders al meer te doen dan in het verleden. Zo geeft zeventig procent toe meer aanwezig te zijn tijdens het avondeten en veertig procent gaat de kinderen zelfs ophalen van school.

Klik hier om alles over het onderzoek van de Gezinsbond te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: