Onderzocht
Steeds meer vrouwen kostwinner; papa blijft thuis

Twijfel je over kinderen, omdat je eerst carrière wil maken? Dat hoeft niet. In Amerika blijkt nu dat moeders steeds vaker de kostwinner zijn. Draai de rollen eens om en laat hem de baby opvoeden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wel opvallend is, dat de meeste geïnterviewden zeggen dat de kinderen beter af zijn als de moeder alle huishoudelijke en zorgtaken voor haar rekening neemt. Toch vinden bijna tachtig procent van de Amerikanen niet dat we terug moeten naar het oude rollenpatroon.

Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: