Onderzocht
Kids van homo’s doen het even goed of zelfs beter…

Twijfel jij over kinderen vanwege je geaardheid? Dan heb ik bij deze een interessant artikel voor je gevonden. Sydney Morning Herald meldt namelijk dat kinderen van homo’s of lesbiennes het even goed of zelfs beter doen dan hun leeftijdsgenoten met hetero ouders.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De kinderen even vaak emotioneel gedrag en ook wat zelfvertrouwen betreft worden er geen verschillen gemeten. En er zijn zelfs de nodige punten waar ze beter op scoren. Denk aan hun gezondheid, maar ook aan het feit dat ze vaak een stuk closer zijn met hun familie. Verder zijn ze sneller geneigd om zaken te accepteren en zijn ze zich meer bewust van de verschillen tussen mensen.

Kortom, over de toekomst van een mogelijk kindje hoef je je dus geen zorgen te maken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: