Kids van homo’s doen het even goed of zelfs beter…

Twijfel jij over kinderen vanwege je geaardheid? Dan heb ik bij deze een interessant artikel voor je gevonden. Sydney Morning Herald meldt namelijk dat kinderen van homo’s of lesbiennes het even goed of zelfs beter doen dan hun leeftijdsgenoten met hetero ouders.

De kinderen even vaak emotioneel gedrag en ook wat zelfvertrouwen betreft worden er geen verschillen gemeten. En er zijn zelfs de nodige punten waar ze beter op scoren. Denk aan hun gezondheid, maar ook aan het feit dat ze vaak een stuk closer zijn met hun familie. Verder zijn ze sneller geneigd om zaken te accepteren en zijn ze zich meer bewust van de verschillen tussen mensen.

Kortom, over de toekomst van een mogelijk kindje hoef je je dus geen zorgen te maken.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 12, 2013 /