Actueel
Krijg een orgasme tijdens de bevalling…

Ben je bang voor de bevalling en spring je daardoor niet meteen een gat in de lucht als het gaat om het krijgen van kinderen. Geen probleem. Wist je dat je zelfs een orgasme kunt krijgen tijdens de bevalling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op dit moment is dat bij 0,3 procent van de bevallingen het geval, zo blijkt uit onderzoek in de krant Sexologies.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan de onderstaande artikelen:
Hoe vrouwen een orgasme kunnen krijgen tijdens… de bevalling (HLN.be)
‘Vrouwen moeten orgasme beleven tijdens bevalling’ (HLN.be)

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: