BN'er
Nog geen kinderen voor Lauren Verster en Jort Kelder

Lauren Verster is een TwijfelMoeder. De 33-jarige presentatrice, die een relatie heeft met Jort Kelder, vertelt in een interview met Flair dat ze zichzelf voorlopig nog geen moeder ziet worden. “Als je zoiets wilt, moet je natuurlijk niet tot je zestigste wachten, maar ik ben er nu niet enorm mee bezig.”

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze ziet ook wel een beetje op tegen het moederschap. “De meeste vriendinnen van mij hebben kinderen en zij zijn allemaal permanent overspannen, overwerkt, moe, ongezellig en gestrest. Dat zijn wel voorbeelden waarvan ik denk: oh my goodness, wat staat me te wachten?” biecht ze op.

“Maar ik zie het ook wel weer voor me: dat ik in de keuken een enorme salade maak in een grote houten schaal en het gezin samen aan een lange tafel zit”, legt Verster uit.

Herken jij dit?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Vier jaar TwijfelMoeder: ken jij deze ‘bestsellers’ al?
    jun 02, 2017 (05:51)

    […] in de statistieken: Sandra Schuurhof, Daphne Bunskoek, Simone Kleinsma, Marly van der Velden en Lauren Verster komen we dan ook tegen in die bovenste regionen. De eerste tijd heb ik die nieuwtjes inderdaad […]

  • Vijftig is toch te oud om vader te worden…
    jun 12, 2013 (08:24)

    […] Lauren Verster twijfelt over het moederschap begrijp ik als een ander. Maar er speelt in haar geval toch meer mee. Wat te […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: