Nog geen kinderen voor Lauren Verster en Jort Kelder

Lauren Verster is een TwijfelMoeder. De 33-jarige presentatrice, die een relatie heeft met Jort Kelder, vertelt in een interview met Flair dat ze zichzelf voorlopig nog geen moeder ziet worden. “Als je zoiets wilt, moet je natuurlijk niet tot je zestigste wachten, maar ik ben er nu niet enorm mee bezig.”

Ze ziet ook wel een beetje op tegen het moederschap. “De meeste vriendinnen van mij hebben kinderen en zij zijn allemaal permanent overspannen, overwerkt, moe, ongezellig en gestrest. Dat zijn wel voorbeelden waarvan ik denk: oh my goodness, wat staat me te wachten?” biecht ze op.

“Maar ik zie het ook wel weer voor me: dat ik in de keuken een enorme salade maak in een grote houten schaal en het gezin samen aan een lange tafel zit”, legt Verster uit.

Herken jij dit?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

juni 11, 2013 /