Onderzocht
Twintigers laten eicellen invriezen; betere kwaliteit

Eicellen invriezen als twintiger… In Nederland is het taboe. Persoonlijk vind ik het ook wat vroeg, maar in Amerika zijn vrouwen hier veel meer mee bezig. Daar overweegt bijna de helft van de ondervraagde vrouwen haar eicellen in te vriezen, waardoor ze extra tijd en flexibiliteit hebben voor hun kinderwens.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het Laatste Nieuws heeft het onderzoek onder de loep genomen en meldt waarom de vrouwen hier voor kiezen. Wat mij betreft een interessant verhaal om eens te lezen.

Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie voor deze pijnlijke en dure methode kiezen? En zo ja, op welke leeftijd?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: