Twintigers laten eicellen invriezen; betere kwaliteit

Eicellen invriezen als twintiger… In Nederland is het taboe. Persoonlijk vind ik het ook wat vroeg, maar in Amerika zijn vrouwen hier veel meer mee bezig. Daar overweegt bijna de helft van de ondervraagde vrouwen haar eicellen in te vriezen, waardoor ze extra tijd en flexibiliteit hebben voor hun kinderwens.

Het Laatste Nieuws heeft het onderzoek onder de loep genomen en meldt waarom de vrouwen hier voor kiezen. Wat mij betreft een interessant verhaal om eens te lezen.

Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie voor deze pijnlijke en dure methode kiezen? En zo ja, op welke leeftijd?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

juni 17, 2013 /