Actueel
Amsterdamse kinderen vanaf 2,5 jaar naar school

Amsterdamse kinderen vanaf 2,5 jaar naar school, althans dat is het idee van de gemeente. Zij willen peuterspeelzalen, voorscholen en de reguliere kinderopvang samen voegen tot een basisvoorziening voor peuters van 2,5 tot vier jaar.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het project, waarvan de pilot dit schooljaar start, is vooral bedoeld voor kinderen met een taalachterstand. Zij krijgen dan wekelijks recht op vier dagdelen gratis opvang, terwijl andere kinderen twee dagdelen gratis krijgen.

Klik hier om er meer over te lezen in De Volkskrant.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: