Amsterdamse kinderen vanaf 2,5 jaar naar school

Amsterdamse kinderen vanaf 2,5 jaar naar school, althans dat is het idee van de gemeente. Zij willen peuterspeelzalen, voorscholen en de reguliere kinderopvang samen voegen tot een basisvoorziening voor peuters van 2,5 tot vier jaar.

Het project, waarvan de pilot dit schooljaar start, is vooral bedoeld voor kinderen met een taalachterstand. Zij krijgen dan wekelijks recht op vier dagdelen gratis opvang, terwijl andere kinderen twee dagdelen gratis krijgen.

Klik hier om er meer over te lezen in De Volkskrant.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /