Actueel
Alles over doorgeven van erfelijke ziekte aan je kind

Twijfel je over je kinderwens, omdat jij of je partner een erfelijke ziekte hebt. Ik heb een aantal heldere filmpjes gevonden over het erven van ziektes. Deze zijn gemaakt door het Erfocentrum. Misschien helpen deze bij het maken van de beslissing.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: