Bijna negenhonderd euro voor donor eitjes in IVF-kliniek

Een Britse privékliniek betaalt vrouwen bijna negenhonderd euro (750) pond voor hun donor eitjes. Deze worden dan ingezet voor IVF-behandelingen, waar de vrouwen maar liefst een ruime 3500 euro (3000 pond) voor de eitjes betalen en bijna 6000 euro (5000 pond) voor de IVF-behandeling.

Er komt veel kritiek op de kliniek. Men is namelijk bang dat jonge vrouwen die krap bij kas zitten niet weten waar ze aan beginnen. Klik hier om meer te lezen over The London Egg Bank.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 17, 2013 /