Actueel
Bijna negenhonderd euro voor donor eitjes in IVF-kliniek

Een Britse privékliniek betaalt vrouwen bijna negenhonderd euro (750) pond voor hun donor eitjes. Deze worden dan ingezet voor IVF-behandelingen, waar de vrouwen maar liefst een ruime 3500 euro (3000 pond) voor de eitjes betalen en bijna 6000 euro (5000 pond) voor de IVF-behandeling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Er komt veel kritiek op de kliniek. Men is namelijk bang dat jonge vrouwen die krap bij kas zitten niet weten waar ze aan beginnen. Klik hier om meer te lezen over The London Egg Bank.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: