Opmerkelijk
Drie doodverklaringen, maar baby is kerngezond

Het hartje van de dertien maanden oude Willow stopte maar liefst vier en een halve minuut met kloppen. Ze werd klinisch doodverklaard… En dat niet een keer, of twee keer, maar liefst drie keer.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dit bizarre verhaal lees ik in Het Laatste Nieuws. Wat moet het verschrikkelijk zijn geweest voor die ouders. Gelukkig is het meisje inmiddels kerngezond.

Klik hier om er alles over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: