Boek De twijfelmoeder met korting kopen, inclusief extraatje!

De laatste exemplaren van mijn boek De twijfelmoeder zijn alleen deze week (tot en met 26 mei 2024) met korting verkrijgbaar. En alsof de korting nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens een extraatje bij. De paperback van De twijfelmoeder bestel je bij mij voor 12,79 euro. Dit is inclusief verzendkosten voor zowel Nederland als België. No-brainer toch?

De twijfelmoeder met korting bestellen

Wil je ‘m? Stuur dan een berichtje naar Twijfelmoeder via Facebook Messenger. Of mail rechtstreeks naar info @ twijfelmoeder . nl (even de spaties weghalen, maar dat is tegen de SPAM). Ik hou je via die weg dan ook op de hoogte van wanneer de bestelde boeken worden verwacht en je ontvangt daar een betaallinkje. Kortom: 12,79 inclusief verzendkosten voor de paperback van De twijfelmoeder is echt een mooie prijs. (Online is ie nu nog te bestellen voor 18,99 euro waarbij je soms ook nog verzendkosten moet betalen. Het e-book kost 7,99 euro.)

Extraatje

Wat dat extraatje is? Dat blijft nog even een verrassing. Maar als je echt klaar bent met je twijfels en er actief mee aan de slag wil, dan past-ie zeker bij je. Ik ben er achter de schermen nu druk mee aan de slag. En heb er echt zin in. Ieder die het boek koopt en haar e-mailadres achterlaat, wordt dan als eerste op de hoogte gesteld en krijgt het dan… Lekker mysterieus he. Vast niet volgens de marketingregeltjes, waarmee je mensen kunt verleiden tot een aankoop. En eerlijk: dat zou ook niet goed voelen. Ik wil dat je er bewust voor kiest.

Worden ze vernietigd?

Dat ik de laatste exemplaren van De twijfelmoeder met korting kan aanbieden, is natuurlijk heel fijn. Alleen is de reden wel minder…. Boeken die al een tijdje in het magazijn liggen, moeten op een gegeven moment gewoon plaatsmaken voor nieuwe boeken. In dat geval geeft de uitgever de schrijver de kans om boeken over te nemen. Doet die dat niet dan wordt er gezocht naar een opkoper voor in de ramsj. Is die er niet dan worden ze vernietigd. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Boek redden

Omdat te voorkomen kun je ook een boek redden. Ik zorg dan dat-ie op verschillende plekken terecht komt, zodat het onderwerp extra aandacht krijgt. Je geeft daarmee ook aan dat je het doorbreken van het taboe ondersteunt. Laat dit onderwerp maar meer begrip krijgen, zodat we klaar zijn met alle vooroordelen en clichés die twijfelaars steeds te horen krijgen. (Als je op een boek redden klik, kom je meteen uit bij dit betaalverzoek. Het bedrag kun je desgewenst ook aanpassen. Werkt het betaalverzoek niet en wil je wel een bijdrage doen, neem dan even contact op via de bekende contactgegevens.)

Niet alleen voor wie twijfelt…

En nog eventjes: dit boek is niet alleen geschikt voor vrouwen die twijfelen over hun kinderwens. Ik denk dat het ook goed is voor hun omgeving om het te lezen. Om wat meer begrip te krijgen. Daarnaast vind ik het ook goed als zorgverleners meer over de kinderwenstwijfels ontdekken, dan denk ik specifiek aan de huisarts, gynaecoloog, maar ook aan verloskundige en kraamzorg. Als je twijfelt en uiteindelijk voor een kindje gaat, begin je soms een stuk onzekerder aan het avontuur.

Lees over De twijfelmoeder:

(En in die berichten staan dan ook weer tal van mogelijkheden om door te klikken en meer te ontdekken.)

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 14, 2024 /