Opmerkelijk
Faken dat zoontje van vier kanker heeft

Misselijkmakend nieuws uit Amerika. Moeder Emily Creno vertelde vrienden en familie dat haar vierjarig zoontje kanker had. Via social media liet ze weten dat hij nog maar anderhalf jaar te leven had. Waar het haar om te doen was: geld!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De vrouw zat niet te wachten op steunbetuigingen, maar hoopte door het faken van kanker rijk te worden. Onder meer de lokale brandweer trapte er in en zette een actie op. Dat de dame loog, bleek toen iemand via Facebook vroeg wie de oncoloog was die haar zoontje behandelde. Ze weigerde de naam te geven.

Klik hier om meer te lezen over dit bizarre voorval.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: