Faken dat zoontje van vier kanker heeft

Misselijkmakend nieuws uit Amerika. Moeder Emily Creno vertelde vrienden en familie dat haar vierjarig zoontje kanker had. Via social media liet ze weten dat hij nog maar anderhalf jaar te leven had. Waar het haar om te doen was: geld!

De vrouw zat niet te wachten op steunbetuigingen, maar hoopte door het faken van kanker rijk te worden. Onder meer de lokale brandweer trapte er in en zette een actie op. Dat de dame loog, bleek toen iemand via Facebook vroeg wie de oncoloog was die haar zoontje behandelde. Ze weigerde de naam te geven.

Klik hier om meer te lezen over dit bizarre voorval.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 17, 2013 /