Actueel
Heeft Tinkebell zich echt laten steriliseren?

Heeft Tinkebell zich echt laten steriliseren? Of vertelt Katinka Simonse dit puur als publiciteitsstunt voor haar film? Ik durf het niet te zeggen. Kiezen voor een sterilisatie is namelijk heel wat.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Jan Dijkgraaf gelooft haar in ieder geval niet. Lees hier zijn pakkende column.

Wat denken jullie? Is het weer een van haar stunts?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: