Onderzocht
Kinderen die naar opvang gaan, zijn socialer

Kinderen die naar de opvang gaan, zijn socialer. Ze zijn beter in staat om hun communicatiestijl aan te passen aan hun gesprekspartner, zo schrijver onderzoekers van de Radboud Universiteit in Nijmegen in PLOS ONE.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om alles over het onderzoek te ontdekken.

Lees voor de samenvatting het artikel van NU.nl.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: