Moeder noemt baby Porsche, omdat bevalling snel ging

De kersverse moeder Joy Lowther heeft haar dochter Porsche genoemd. Vier weken voor de uitgerekende datum ging ze boodschappen doen en beviel ze binnen tien minuten van het meisje. Tja, als je zo razendsnel ter wereld komt, dan is een vernoeming naar een snelle auto gerechtvaardigd.

Porsche heeft ook nog een broer: Alfa. En een zusje: Mercedes. Moeder wil graag nog een vierde. “Als het een jongetje is, noem ik hem Bentley.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 23, 2013 /