Opmerkelijk
Moeder noemt baby Porsche, omdat bevalling snel ging

De kersverse moeder Joy Lowther heeft haar dochter Porsche genoemd. Vier weken voor de uitgerekende datum ging ze boodschappen doen en beviel ze binnen tien minuten van het meisje. Tja, als je zo razendsnel ter wereld komt, dan is een vernoeming naar een snelle auto gerechtvaardigd.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Porsche heeft ook nog een broer: Alfa. En een zusje: Mercedes. Moeder wil graag nog een vierde. “Als het een jongetje is, noem ik hem Bentley.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: