Wat zijn de beste goedkope occasions?  

Wist je dat je tegenwoordig occasions niet alleen kunt kopen, maar ook kunt leasen? Ja, dat is echt mogelijk! Het leasen van een tweedehandsauto is vandaag de dag niet alleen mogelijk voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Als je op dit gebied geld wilt besparen, doe je er goed aan om te kiezen voor een goedkope occasion. Modellen van Dacia zijn op dit vlak een aanrader, aangezien dit merk fantastische goedkope auto’s op de markt heeft gebracht. Er zijn desondanks nog meer geschikte goedkope occasions die je kunt kopen of leasen. Hieronder noemen we een paar! 

Ford Fiesta  

Ford is over de hele wereld al jarenlang een populair merk. In ons land is de Fiesta bijvoorbeeld een geliefde auto. Fiesta staat natuurlijk voor het feestje, wat dit model dan ook zeker is. Zo rijdt de Ford Fiesta lekker, terwijl ook de EcoBoost motor er zeker mag zijn. Het is daarnaast een groot voordeel dat dit een zuinig model is, je kunt daadwerkelijk maar zo 20 kilometer met 1 liter brandstof rijden. Dit komt doordat de Fiesta voorzien is van de hybride techniek van Ford, wat deze auto nog net wat sportiever en zuiniger maakt. Het is dan ook niet vreemd dat de Ford Fiesta regelmatig geleaset wordt op Privateleaseused.nl!  

Volkswagen Polo 

De Volkswagen Polo is misschien zelfs nog wel populairder in Nederland dan de Ford Fiesta. Je kunt dit model als nieuw kopen of leasen, maar de Polo als occasion leasen via www.privateleaseused.nl is wat ons betreft nog beter. Je bespaart op deze manier namelijk flink wat geld, terwijl je toch nog geniet van een fantastische, jonge auto. Zo is het fijn dat dit model relatief zuinig is, terwijl er ook nog eens veel ruimte in deze VW zit. Ga je binnenkort op vakantie? Je maakt dan dus goed gebruik van de Volkswagen Polo!  

Kia Picanto 

De Kia Picanto is al jarenlang een van de populairste auto’s van Nederland, binnen zijn klasse behoort dit voertuig dan ook een van de meest verkochte modellen. Deze stadsauto is daarom absoluut een van de beste goedkope occasions om te kopen of te leasen. De Picanto ziet er bijvoorbeeld mooi uit, terwijl het verbruik van dit model ook nog eens gemiddeld 1 op 20 is. Je betaalt bij deze auto van Kia daarnaast niet al te veel aan onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Het merk geeft immers niet voor niets bij alle modellen een garantie van maar liefst 7 jaar.  

maart 22, 2023 /