Tinkebell laat zich steriliseren; ontdek waarom

Katinka Simonse, beter bekend als kunstenares Tinkebell, heeft zich laten steriliseren. Ze maakt zich namelijk zorgen over de groei van de wereldbevolking. Bij Pauw en Witteman heeft ze er meer over verteld en ook het NRC heeft een interessant interview met haar geplaatst.

Ik vind het persoonlijk een heel ingrijpende beslissing die ze heeft genomen. Begrijpen jullie haar?

Klik hier om het interview met haar te lezen in NRC.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 14, 2013 /