Actueel
Tinkebell laat zich steriliseren; ontdek waarom

Katinka Simonse, beter bekend als kunstenares Tinkebell, heeft zich laten steriliseren. Ze maakt zich namelijk zorgen over de groei van de wereldbevolking. Bij Pauw en Witteman heeft ze er meer over verteld en ook het NRC heeft een interessant interview met haar geplaatst.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik vind het persoonlijk een heel ingrijpende beslissing die ze heeft genomen. Begrijpen jullie haar?

Klik hier om het interview met haar te lezen in NRC.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: