TwijfelMoeder op station Cuijk

Treinreizigers die op station Cuijk even bij de kiosk staan, kunnen daar kennismaken met TwijfelMoeder. Er komt sinds vandaag namelijk een kort stukje van mijn column voorbij op het digitale scherm. Natuurlijk kun je ‘m ook hier bekijken.

1175279_527244774011125_1598025077_n

Deze column lezen? Klik dan hier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 17, 2013 /