Actueel
Celebs kiezen voor kind via draagmoeder

De entertainmentsite Big heeft en artikel geplaatst over celebs die een kind hebben gekregen via een draagmoeder. Denk bijvoorbeeld aan Cristiano Ronaldo en Nicole Kidman. De actrice geeft bijvoorbeeld toe dat ze alles heeft geprobeerd, maar dat het zwanger worden gewoon niet lukte.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Andere sterren spreken zich er verder niet over uit. Ontzettend jammer, want zij kunnen ervoor zorgen dat het taboe op ongewenste kinderloosheid wordt doorbroken. Zij kunnen ervoor zorgen dat we heel anders gaan praten over het krijgen van kinderen. Natuurlijk is dat heel privé, maar wat zou het een steun voor velen kunnen zijn.

Ik ga me nu namelijk afvragen of het in alle gevallen met een medische kwestie is. is het niet gewoon makkelijk om voor een draagmoeder te kiezen. Is het angst voor de bevalling, you name it. Spreek het uit…

Klik hier om de celebs en hun kroost te spotten.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: