Celebs kiezen voor kind via draagmoeder

De entertainmentsite Big heeft en artikel geplaatst over celebs die een kind hebben gekregen via een draagmoeder. Denk bijvoorbeeld aan Cristiano Ronaldo en Nicole Kidman. De actrice geeft bijvoorbeeld toe dat ze alles heeft geprobeerd, maar dat het zwanger worden gewoon niet lukte.

Andere sterren spreken zich er verder niet over uit. Ontzettend jammer, want zij kunnen ervoor zorgen dat het taboe op ongewenste kinderloosheid wordt doorbroken. Zij kunnen ervoor zorgen dat we heel anders gaan praten over het krijgen van kinderen. Natuurlijk is dat heel privé, maar wat zou het een steun voor velen kunnen zijn.

Ik ga me nu namelijk afvragen of het in alle gevallen met een medische kwestie is. is het niet gewoon makkelijk om voor een draagmoeder te kiezen. Is het angst voor de bevalling, you name it. Spreek het uit…

Klik hier om de celebs en hun kroost te spotten.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 9, 2013 /