Celebs kiezen voor kind via draagmoeder

De entertainmentsite Big heeft en artikel geplaatst over celebs die een kind hebben gekregen via een draagmoeder. Denk bijvoorbeeld aan Cristiano Ronaldo en Nicole Kidman. De actrice geeft bijvoorbeeld toe dat ze alles heeft geprobeerd, maar dat het zwanger worden gewoon niet lukte.

Andere sterren spreken zich er verder niet over uit. Ontzettend jammer, want zij kunnen ervoor zorgen dat het taboe op ongewenste kinderloosheid wordt doorbroken. Zij kunnen ervoor zorgen dat we heel anders gaan praten over het krijgen van kinderen. Natuurlijk is dat heel privé, maar wat zou het een steun voor velen kunnen zijn.

Ik ga me nu namelijk afvragen of het in alle gevallen met een medische kwestie is. is het niet gewoon makkelijk om voor een draagmoeder te kiezen. Is het angst voor de bevalling, you name it. Spreek het uit…

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 9, 2013 /