Dochter Jack Osbourne krijgt look van opa Ozzy

Jack Osbourne heeft zijn dochtertje omgetoverd tot ‘The Princess of Darkness’. Ze heeft nu de look van haar opa Ozzy. Wat vinden jullie hier nu van dat hij deze foto van het meisje deelt met ruim 380.000 volgers, waarna de media de foto ook overal toont. Moet je als ouder je kinderen ook niet beschermen?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 7, 2013 /