Actueel
Dochter Jack Osbourne krijgt look van opa Ozzy

Jack Osbourne heeft zijn dochtertje omgetoverd tot ‘The Princess of Darkness’. Ze heeft nu de look van haar opa Ozzy. Wat vinden jullie hier nu van dat hij deze foto van het meisje deelt met ruim 380.000 volgers, waarna de media de foto ook overal toont. Moet je als ouder je kinderen ook niet beschermen?

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: