Geïnterviewd worden voor TwijfelMoeder.nl?

Ik merk dat ik het persoonlijk erg fijn vind om een eerlijk verhaal te horen. Of een moeder nu haar zegje doet, een vrouw haar hart lucht omdat zwanger worden niet van zelf gaat of een bewust kinderloze dame haar verhaal vertelt; het inspireert me. Dat wil ik met jullie delen. Daarom start ik snel met korte interviewtjes. Er is vanavond al een oproepje uitgegaan. Wil je ook meewerken, laat het me dan weten.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 29, 2013 /