Redactie
Geïnterviewd worden voor TwijfelMoeder.nl?

Ik merk dat ik het persoonlijk erg fijn vind om een eerlijk verhaal te horen. Of een moeder nu haar zegje doet, een vrouw haar hart lucht omdat zwanger worden niet van zelf gaat of een bewust kinderloze dame haar verhaal vertelt; het inspireert me. Dat wil ik met jullie delen. Daarom start ik snel met korte interviewtjes. Er is vanavond al een oproepje uitgegaan. Wil je ook meewerken, laat het me dan weten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: