Coen Verbraak over vaderschap in In de beste families – Vaders

Journalist Coen Verbraak heeft een interessante serie interviews gemaakt over het vaderschap. Je ziet In de beste families – Vaders in de laatste week van december 2023 op tv. Vanaf maandag 25 december (Eerste Kerstdag) tot en met vrijdag 29 december zijn er iedere avond rond 21.45 uur afleveringen op tv bij de NTR op NPO2, NPO Start en NPO Plus. Een interessante reeks om te om te kijken samen met je partner.

In de beste families – Vaders

Coen Verbraak heeft een nieuw seizoen van In de beste families gemaakt. Na de series over broers en zussen (2019) en moeders en kinderen (2020) staan deze keer de vaders in het middelpunt. Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek met onder anderen cabaretier Diederik van Vleuten en zijn zoon Bob, muzikant Lucas van Merwijk en zijn dochter Gianna en journalist Frenk der Nederlanden en dochter Josephine.

Vader zijn

Wat is dat eigenlijk, een goede vader zijn? Is dat te leren? En hoe belangrijk is je eigen vader voor je (geweest)? Is je vader een voorbeeld? En zo ja, houdt dat op een dag dan opeens op? Krijgt je vader een andere rol in je bestaan naarmate je zelf ouder wordt? Hoe is het voor een vader om te constateren dat je voor je kinderen opeens ‘held af’ bent? 

Vaderschap

Coen Verbraak, zelf de vader van een zoon van 16 en de zoon van een vader van 92, bespreekt in een nieuwe reeks van In de Beste Families alle aspecten van het vaderschap met negen verschillende duo’s. Hij interviewt een boeiende mix van bekende en onbekende vaders en kinderen.

Ook interessant: Wim Oosterlinck: van geen kinderwens tot geestig boek over vaderschap.

Vaders en kinderen uit In de Beste Families

Coen Verbraak gaat met de volgende negen vader-kind duo’s in gesprek:

  • Edwin en Teun Stolp
  • Lucas van Merwijk en Gianna Tam
  • Guido en Saskia van den Boom
  • Mark en Judith van Buuren
  • Leo en Mayke Wijnen
  • Omar en Ajouad El Miloudi
  • Orville en Desai Breeveld
  • Diederik en Bob van Vleuten
  • Frenk en Josephine der Nederlanden

In de beste families terugkijken

Wist je dat je alle afleveringen van In de beste families kunt terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Hier vind je dus ook het seizoen over broers/zussen en – voor twijfelende vrouwen mogelijk zelfs nog interessanter – het seizoen over moeders en kinderen. Wil je vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken, lees dan Nederlandse tv: NPO Start, Kijk.nl en Videoland kijken uit België.

Foto: © ntr | Lilian van Rooij

Twijfel jij over je kinderwens?

december 28, 2023 /