Actueel
HPV-thuistest; zelf thuis uitstrijkje maken

Minister van Volksgezondheid Edith Schippers staat toe dat vrouwen de gelegenheid krijgen om zelf een uitstrijkje te maken. Met de HPV-thuistest is de afgelopen tijd onderzoek gedaan bij een groep vrouwen die zich niet lieten testen bij regulier baarmoederhalskanker onderzoek.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om er meer over te lezen.

Geen gehoor geven aan de oproep kan desastreuze gevolgen hebben. Zo kan baarmoederhalskanker heel snel worden ontdekt, maar als je geen uitstrijkje laat dan ben je te laat. Daar heeft Tania Bongers net een indrukwekkend boek over geschreven.

[bol_product_links block_id=”bol_5261441abe241_selected-products” products=”9200000015479601″ name=”bongers” sub_id=”” link_color=”009D88″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”DB0452″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”DB0452″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: