HPV-thuistest; zelf thuis uitstrijkje maken

Minister van Volksgezondheid Edith Schippers staat toe dat vrouwen de gelegenheid krijgen om zelf een uitstrijkje te maken. Met de HPV-thuistest is de afgelopen tijd onderzoek gedaan bij een groep vrouwen die zich niet lieten testen bij regulier baarmoederhalskanker onderzoek.

Klik hier om er meer over te lezen.

Geen gehoor geven aan de oproep kan desastreuze gevolgen hebben. Zo kan baarmoederhalskanker heel snel worden ontdekt, maar als je geen uitstrijkje laat dan ben je te laat. Daar heeft Tania Bongers net een indrukwekkend boek over geschreven.

[bol_product_links block_id=”bol_5261441abe241_selected-products” products=”9200000015479601″ name=”bongers” sub_id=”” link_color=”009D88″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”DB0452″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”DB0452″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 18, 2013 /