Onderzocht
Kans op kleinere baby als je aan drukke weg woont

Vrouwen die tijdens de zwangerschap veel fijnstof inademen, omdat ze bijvoorbeeld aan een drukke weg wonen, hebben een grotere kans op een kleinere baby. Voor elke vijf microgram per kubieke meter lucht neemt het risico op een laag geboortegewicht met 18% toe, zo blijkt uit een grote Europese studie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Meer weten? Lees dan de uitleg in de Volkskrant. RTL Nieuws heeft de vijf belangrijkste vragen er uit gelicht in een helder stukje op de site.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: