Toeslag kinderopvang per 1 januari 2014 omhoog

De toeslag voor de kinderopvang gaat per 1 januari 2014 omhoog voor ouders met een midden- of hoog inkomen. De lagere inkomens werden eerder al ontzien. Het kabinet trekt hier 100 miljoen voor uit. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft dit vrijdag gemeld aan de Tweede Kamer.

Klik hier om er meer over te lezen in:
De Telegraaf
NRC


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 4, 2013 /