Actueel
Toeslag kinderopvang per 1 januari 2014 omhoog

De toeslag voor de kinderopvang gaat per 1 januari 2014 omhoog voor ouders met een midden- of hoog inkomen. De lagere inkomens werden eerder al ontzien. Het kabinet trekt hier 100 miljoen voor uit. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft dit vrijdag gemeld aan de Tweede Kamer.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om er meer over te lezen in:
De Telegraaf
NRC

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: