Actueel
Twintigers denken dat ze zeeën van tijd hebben

Westerse jongeren willen niet volwassen worden, zo stelt klinisch psychologe Meg Jay. Ze willen liever studeren en de wereld zien. Om vervolgens op hun 27ste te beseffen dat ze helemaal niet weten wat ze met hun leven willen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Meg Jay:

30 is het nieuwe 20. We beginnen later te werken, trouwen later, krijgen later kinderen en sterven zelfs later. Twintigers denken daarom vaak ten onrechte dat ze zeeën van tijd hebben. Je twintigste is echter een kritische periode in de volwassen ontwikkeling. Het is een belangrijke periode die de rest van je volwassen leven bepaalt.

Klik hier en ontdek waarom het goed is om in ieder geval op werkvlak te weten wat je wil.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: