Twintigers denken dat ze zeeën van tijd hebben

Westerse jongeren willen niet volwassen worden, zo stelt klinisch psychologe Meg Jay. Ze willen liever studeren en de wereld zien. Om vervolgens op hun 27ste te beseffen dat ze helemaal niet weten wat ze met hun leven willen.

Meg Jay:

30 is het nieuwe 20. We beginnen later te werken, trouwen later, krijgen later kinderen en sterven zelfs later. Twintigers denken daarom vaak ten onrechte dat ze zeeën van tijd hebben. Je twintigste is echter een kritische periode in de volwassen ontwikkeling. Het is een belangrijke periode die de rest van je volwassen leven bepaalt.

Klik hier en ontdek waarom het goed is om in ieder geval op werkvlak te weten wat je wil.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 4, 2013 /