Nicolette van Dam zwanger van tweede

Nicolette van Dam is zwanger! Ze verwacht haar tweede kindje in augustus. Dat heeft ze zojuist bekendgemaakt. Lola-Lily krijgt er dus een broertje of zusje bij. De dochter van Nicolette en haar verloofde Bas wordt op 1 februari twee.

In oktober 2013 zei ze in Koffietijd nog: “Een tweede is nu niet aan de orde, maar ik ga ook niet vijf jaar wachten.” Al zei ze eind vorig jaar in Veronica Magazine al het volgende: “We willen er nog zeker wel een kindje bij. Het blijft een wonder.”

Toch is keuzes maken voor haar ook niet zo makkelijk. Ze noemt zichzelf in hetzelfde interview een ‘veelvraat’. “Ik wil alles doen. En dan wil ik het ook nog goed doen. In 2014 is mijn voornemen om de goede balans te vinden.” In 2012 zei ze al dat ze ook heeft getwijfeld. Klik hier om dat interview te lezen.

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 27, 2014 /