BN'er
Nicolette van Dam zwanger van tweede

Nicolette van Dam is zwanger! Ze verwacht haar tweede kindje in augustus. Dat heeft ze zojuist bekendgemaakt. Lola-Lily krijgt er dus een broertje of zusje bij. De dochter van Nicolette en haar verloofde Bas wordt op 1 februari twee.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In oktober 2013 zei ze in Koffietijd nog: “Een tweede is nu niet aan de orde, maar ik ga ook niet vijf jaar wachten.” Al zei ze eind vorig jaar in Veronica Magazine al het volgende: “We willen er nog zeker wel een kindje bij. Het blijft een wonder.”

Toch is keuzes maken voor haar ook niet zo makkelijk. Ze noemt zichzelf in hetzelfde interview een ‘veelvraat’. “Ik wil alles doen. En dan wil ik het ook nog goed doen. In 2014 is mijn voornemen om de goede balans te vinden.” In 2012 zei ze al dat ze ook heeft getwijfeld. Klik hier om dat interview te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Ebru Umar
  jan 27, 2014 (23:47)

  Ik had het gemist…

 • Patricia de Ryck
  jan 27, 2014 (18:02)

  Gefeliciteerd Nicolette van Dam!

 • Patricia de Ryck
  jan 27, 2014 (18:01)

  Weer een zwangere BN'er.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: