Opmerkelijk
Pronken met je kind tijdens mini-missverkiezingen

Ken je het programma Toddlers and Tiara’s? In deze show draait het allemaal om de mini-missverkiezingen (pageants) die Amerika rijk is. Ouders doen er alles aan om hun dochtertje te laten winnen. Ze pronken op bizarre wijze met hun kleine meisje. Ik vind het niet erg als je trots bent op je kinderen, maar dit gaat mij echt veel te ver.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het blijft niet bij een leuk gestylede foto, waarmee ouders hun kroost laten zien aan alle Facebook-vrienden. Nee, hier wordt een beautycoach en een persoonlijke stylist ingeschakeld. Niets is te gek. Make-up, valse wimpers, bruinigscrème en opvallende kostuums worden uit de kast getrokken om deze dametjes te laten stralen. Ze worden voorgereden als een ware popster in een limousine of met een helikopter ingevlogen voor de wedstrijd. En de moeders… die trainen maandenlang fanatiek mee.

Ik vind dit echt van de zotte. Laat je kind lekker kind zijn. Of zijn dit types die kinderen willen, omdat ze dan aan dit soort dingen mee kunnen doen. Vrouwen die op deze manier hun onvervulde droom om miss te worden najagen? Zelf oordelen? Vanavond start tv-zender TLC om 22.00 uur met het nieuwe seizoen.

toddlerstiaras_seizoen6_TLC

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Sanne
    jan 02, 2014 (22:16)

    werkelijk in een woord walgelijk! een ouder die zoiets uithaald met eigen kinderen??? makeup kleding zien er uit als dat van een hoer! zulke ouders die dit met hun kinderen doen, vertrouw ik echt voor geen meter!!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: