Onderzocht
Onvervulde dromen najagen via je kinderen…

Uit onderzoek van de Universiteit Utrecht is gebleken dat ouders hun eigen onvervulde dromen najagen via hun kind. De Volkskrant heeft daar vandaag een interessant artikel over gepubliceerd.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om het artikel te lezen.

Voor mij is dit heel herkenbaar; gelukkig heb ik het alleen nooit als drammerig of vervelend ervaren. Ik vond het altijd juist fijn dat mijn zusje en ik de kans kregen om te studeren en zo onszelf te ontwikkelen. Maar ik begrijp ook dat je hier wel mee moet oppassen. Voor je het weet leg je veel te veel druk op de schouders van je kinderen.

Herken je dit ook?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: