Onvervulde dromen najagen via je kinderen…

Uit onderzoek van de Universiteit Utrecht is gebleken dat ouders hun eigen onvervulde dromen najagen via hun kind. De Volkskrant heeft daar vandaag een interessant artikel over gepubliceerd.

Klik hier om het artikel te lezen.

Voor mij is dit heel herkenbaar; gelukkig heb ik het alleen nooit als drammerig of vervelend ervaren. Ik vond het altijd juist fijn dat mijn zusje en ik de kans kregen om te studeren en zo onszelf te ontwikkelen. Maar ik begrijp ook dat je hier wel mee moet oppassen. Voor je het weet leg je veel te veel druk op de schouders van je kinderen.

Herken je dit ook?

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juni 20, 2013 /