BN'er
Lieke van Lexmond twijfelde aan kinderwens

Lieke van Lexmond mag dan nu een gelukkige aanstaande moeder zijn. Ook zij heeft in het verleden getwijfeld aan haar kinderwens. In 2011 vertelde ze aan Grazia dat ze zich afvroeg of het moederschap wel voor haar is weggelegd.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dan vroeg ik me af: is het wel wat voor mij met mijn drukke leven.

In 2012 zei ze in het AD:

Ik wil ze pas als ik de liefde van mijn leven heb gevonden en alles stabiel is. Ik geloof heel erg in het warme plaatje. Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin, weet hoe fijn het is om ouders te hebben die oprecht gek op elkaar zijn. Dat wil ik ook heel graag voor mijn eigen kinderen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Patricia de Ryck
    mrt 19, 2014 (19:08)

    Ook Lieke heeft getwijfeld. Mooi dat bekende vrouwen daar ook voor uitkomen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: