Lieke van Lexmond twijfelde aan kinderwens

Lieke van Lexmond mag dan nu een gelukkige aanstaande moeder zijn. Ook zij heeft in het verleden getwijfeld aan haar kinderwens. In 2011 vertelde ze aan Grazia dat ze zich afvroeg of het moederschap wel voor haar is weggelegd.

Dan vroeg ik me af: is het wel wat voor mij met mijn drukke leven.

In 2012 zei ze in het AD:

Ik wil ze pas als ik de liefde van mijn leven heb gevonden en alles stabiel is. Ik geloof heel erg in het warme plaatje. Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin, weet hoe fijn het is om ouders te hebben die oprecht gek op elkaar zijn. Dat wil ik ook heel graag voor mijn eigen kinderen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 19, 2014 /