BN'er
Brigitte Nijman ambassadeur Uitgerekend Jij; ze kent het verdriet

Zangeres Brigitte Nijman is de ambassadeur van Uitgerekend Jij. Zij kent de gevoelens van de lezers als geen ander. Na hormoonkuren en drie ivf-pogingen heeft ze haar kinderwens moeten laten varen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Over haar ambassadeurschap zegt ze: “Het magazine en de site zijn fantastisch en zó belangrijk voor heel veel mensen. Het thema leeft veel te veel in het donker, bijna niemand praat erover. Ik help graag mee om het meer in de schijnwerpers te zetten. De mensen die dagelijks worden geconfronteerd met vruchtbaarheidsproblemen verdienen dat.”

Ze zong er ook dit prachtige nummer over:

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Brigitte Nijman over kind dat ze nooit kreeg
    mei 08, 2015 (20:49)

    […] gezongen over het kind dat ze nooit kreeg, maar zo gewenst was. Met ‘Moeder Ongekend’ zet de ambassadrice van Uitgerekend Jij vrouwen in het zonnetje die ook moeite hebben met zwanger worden of bij wie het helaas niet gelukt […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: