BN'er
Peggy Vrijens is zes maanden zwanger

Peggy Vrijens is zes maanden zwanger. Dat heeft ze vanochtend in Koffietijd bekendgemaakt. In oktober vertelde de 37-jarige presentatrice in Viva dat ze graag moeder wilde worden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dat lijkt me hartstikke leuk. Ik kijk er op een bepaalde manier naar uit om zo’n nieuwe fase in te gaan.

Zou het dan toch weer goed zijn gekomen met haar vriend?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: