BN'er
Peggy Vrijens is zes maanden zwanger

Peggy Vrijens is zes maanden zwanger. Dat heeft ze vanochtend in Koffietijd bekendgemaakt. In oktober vertelde de 37-jarige presentatrice in Viva dat ze graag moeder wilde worden.

Dat lijkt me hartstikke leuk. Ik kijk er op een bepaalde manier naar uit om zo’n nieuwe fase in te gaan.

Zou het dan toch weer goed zijn gekomen met haar vriend?

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: