Actueel
TwijfelMoeder bij #Critix FunX – luister terug

‘We zijn nu live met een show over het wel of niet hebben van een kinderwens. Mogen we live met je bellen?’ Die vraag werd mij gisteravond via Twitter gesteld. Nog geen half uur later was ik live in de uitzending te horen. Gelukkig had ik daardoor weinig tijd om zenuwachtig te worden voor mijn gesprek met Zarayda Groenhart. Je kunt de aflevering nu terug luisteren.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Luister hier een gedeelte van het interview terug:

Horen wat ik verder allemaal vertelde en ook nieuwsgierig naar de anderen? Klik hier. Ik ben vanaf 1:19:25 te horen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics
    mei 26, 2014 (17:14)

    […] ik was vooral zenuwachtig voor het interview met Zarayda Groenhart op FunX. Gelukkig was dit live optreden in haar radioshow vrij last minute geregeld, waardoor ik […]

  • Gedachten op een rijtje…
    apr 28, 2014 (09:29)

    […] onderwerpen zich op. Jullie zijn dus nog niet van mij af. Voor nu kun je even van mij genieten op FunX en in De Telegraaf. En lees ook de interviews die ik recent geplaatst […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: