Lezerspost
Stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling, omdat je twijfelt

Maartje heeft me met haar blog stil gekregen. Zij schreef een hele tijd openhartig over haar kinderwens. Over hoe die droom niet op natuurlijke wijze kon worden verwezenlijk. Openhartig deed ze haar verhaal over de vruchtbaarheidsbehandelingen en de teleurstellingen. En toen bleef het stil… De twijfel sloeg toe.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze schreef helemaal niets meer. Tot begin deze maand. Toen publiceerde ze ‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’. Een prachtig stuk over haar twijfels. Ik vind het ontzettend dapper dat ze zo open over deze moeilijke beslissing schrijft. Daarom deel ik ‘m hier op TwijfelMoeder.

‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’

Maartje tipte dit bericht via Twitter, daarom deel ik ‘m in Lezerspost. Wil je je verhaal ook delen? Klik dan hier om er alles over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: