Stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling, omdat je twijfelt

Maartje heeft me met haar blog stil gekregen. Zij schreef een hele tijd openhartig over haar kinderwens. Over hoe die droom niet op natuurlijke wijze kon worden verwezenlijk. Openhartig deed ze haar verhaal over de vruchtbaarheidsbehandelingen en de teleurstellingen. En toen bleef het stil… De twijfel sloeg toe.

Ze schreef helemaal niets meer. Tot begin deze maand. Toen publiceerde ze ‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’. Een prachtig stuk over haar twijfels. Ik vind het ontzettend dapper dat ze zo open over deze moeilijke beslissing schrijft. Daarom deel ik ‘m hier op TwijfelMoeder.

‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’

Maartje tipte dit bericht via Twitter, daarom deel ik ‘m in Lezerspost. Wil je je verhaal ook delen? Klik dan hier om er alles over te lezen.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 26, 2014 /