Stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling, omdat je twijfelt

Maartje heeft me met haar blog stil gekregen. Zij schreef een hele tijd openhartig over haar kinderwens. Over hoe die droom niet op natuurlijke wijze kon worden verwezenlijk. Openhartig deed ze haar verhaal over de vruchtbaarheidsbehandelingen en de teleurstellingen. En toen bleef het stil… De twijfel sloeg toe.

Ze schreef helemaal niets meer. Tot begin deze maand. Toen publiceerde ze ‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’. Een prachtig stuk over haar twijfels. Ik vind het ontzettend dapper dat ze zo open over deze moeilijke beslissing schrijft. Daarom deel ik ‘m hier op TwijfelMoeder.

‘Niemand weet of ik er ooit spijt van zal krijgen’

Maartje tipte dit bericht via Twitter, daarom deel ik ‘m in Lezerspost. Wil je je verhaal ook delen? Klik dan hier om er alles over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 26, 2014 /