Actrice Megan Fox twijfelt over tweede

Actrice Mega Fox en haar man Brian Austin Green zijn twee jaar geleden voor het eerst papa en mama geworden. De kleine Noah slaapt nog steeds tussen zijn ouders in, waardoor het seksleven van het stel op een laag pitje staat.

Tijdens een interview tijdens de promotie van haar film ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ zegt ze dat het onmogelijk is. Toch wil Brian nog een tweede. De actrice twijfelt zelf. “ik ben niet voor, maar ook niet tegen.”


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 7, 2014 /