BN'er
Actrice Megan Fox twijfelt over tweede

Actrice Mega Fox en haar man Brian Austin Green zijn twee jaar geleden voor het eerst papa en mama geworden. De kleine Noah slaapt nog steeds tussen zijn ouders in, waardoor het seksleven van het stel op een laag pitje staat.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tijdens een interview tijdens de promotie van haar film ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ zegt ze dat het onmogelijk is. Toch wil Brian nog een tweede. De actrice twijfelt zelf. “ik ben niet voor, maar ook niet tegen.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: