BN'er
Doutzen Kroes bevallen van tweede; in bad en hypnobirthing

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn woensdag voor de tweede keer papa en mama geworden. Dochter Myllena Mae is om 10.00 uur geboren. Grote broer Phyllon is erg blij, aldus het blije model gisteravond in RTL Boulevard. Daar vertelde ze ook meer over de bevalling…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het model heeft namelijk voor hypnobirthing gekozen. Deze manier van bevallen richt zich volledig op ontspanning en zelfhypnose. Samen met de dj heeft ze zo’n cursus gevolgd. Zelf zegt ze daarover. “Je bereidt je dan voor om weeën op te vangen en dat je minder pijn hebt tijdens de bevalling.”

Om het allemaal nog wat aangenamer vond de bevalling in bad plaats. Daarbij was Sunnery volgens het model haar grote steun.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Peggy Vrijens in bad bevallen van dochter
    aug 04, 2014 (20:26)

    […] bevallen van een meisje. Ze heeft de namen Anaïsa Anna Maria gekregen. De actrice is – net als Doutzen – in bad […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: