Doutzen Kroes bevallen van tweede; in bad en hypnobirthing

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn woensdag voor de tweede keer papa en mama geworden. Dochter Myllena Mae is om 10.00 uur geboren. Grote broer Phyllon is erg blij, aldus het blije model gisteravond in RTL Boulevard. Daar vertelde ze ook meer over de bevalling…

Het model heeft namelijk voor hypnobirthing gekozen. Deze manier van bevallen richt zich volledig op ontspanning en zelfhypnose. Samen met de dj heeft ze zo’n cursus gevolgd. Zelf zegt ze daarover. “Je bereidt je dan voor om weeën op te vangen en dat je minder pijn hebt tijdens de bevalling.”

Om het allemaal nog wat aangenamer vond de bevalling in bad plaats. Daarbij was Sunnery volgens het model haar grote steun.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 1, 2014 /