Onderzocht
Koffie drinken tijdens zwangerschap vergroot kans op leukemie

Uit onderzoek van de Universiteit van Bristol blijkt dat koffie drinken tijdens de zwangerschap de kans op leukemie bij het kindje vergroot. Deze baby’s zouden tot maar liefst 60% meer kans hebben om in hun kindertijd deze ernstige ziekte te ontwikkelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het DNA in de cellen van de foetus zou veranderen door de cafeïne, zo denken de onderzoekers. Daardoor zijn ze gevoeliger voor de ontwikkeling van tumoren. Verder onderzoek moet uitwijzen of dit daadwerkelijk zo is.

Klik hier om meer over dit onderzoek te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: