Opmerkelijk
Moeder wil dochter met downsyndroom beter leren kennen

Fotografe Sian Davey vond het moeilijk om te accepteren dat haar dochter het syndroom van Down heeft. Maar die afwijzing voelt de kleine Alice ook. Sian besluit te ontdekken waarom ze zoveel vooroordelen heeft. Door foto’s van haar dochter te nemen en haar echt te bestuderen, leerde ze het meisje beter kennen. Ze werd verliefd op haar dochter. Wat volgt is een bijzondere fotoserie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een aantal foto’s uit de serie:

Klik hier voor de site van de fotografe en haar volledige verhaal bij deze serie.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: