Moeder wil dochter met downsyndroom beter leren kennen

Fotografe Sian Davey vond het moeilijk om te accepteren dat haar dochter het syndroom van Down heeft. Maar die afwijzing voelt de kleine Alice ook. Sian besluit te ontdekken waarom ze zoveel vooroordelen heeft. Door foto’s van haar dochter te nemen en haar echt te bestuderen, leerde ze het meisje beter kennen. Ze werd verliefd op haar dochter. Wat volgt is een bijzondere fotoserie.

Een aantal foto’s uit de serie:

Klik hier voor de site van de fotografe en haar volledige verhaal bij deze serie.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 4, 2014 /